tiistai 5. lokakuuta 2010

Yhteistyö



Tänään näyttää tältä, Kontion pystyttäjillä vielä kolme päivää hommia ja Kaisla on valmis luovutettavaksi. Tänään oli tontille käyty kippaamassa myös puuttuneet ovet ja piippuharkot.
Kattomateriaaliksi valittiin tiili, jotta olisi samanhenkinen päärakennuksen kanssa. Tiiliä tuli kolme lavallista ja lauantaina on naapuri tulossa traktorin ja etukuormaajan kanssa avuksi nostelemaan ne katolle valmiiksi. Kuka ne sinne laittaa, se on vielä auki. Viikonloppuna on sellaista hässäkkää ettei silloin ehdi, menee varmaan ensi viikolla iltahommiksi, kunhan saatais vaan lapsille hoitajat.
Maanantaina aloittaa lattiantekijä, onneksi tuli sovittua että tekee eristeiden laitosta lähtien, tuleepahan ainakin tasaiset pohjatyöt. Ja minuuttiaikataululle pitäisi osata tilata sähkömies laittamaan lattialämmityskaapelit tuvan puolen betoniverkkoihin ennen kuin valu alkaa. Viikonlopun hommia olisi vielä lattiaviemärin korkojen suurinpiirtein mittailu, osat on valmiina kunhan saisi ne asettumaan kohtuullisen oikeaan korkoon. Saatetaan joutua kaivamaan hiukan sisätäytön hiekkaa pois että saadaan lyhennettyä maastatulevaa putkea. Lattiakaivon putki olikin 90mm, piti ottaa leventäjä ja vielä liitäntämuhvi niin koko hökötyksen korkeus nousi jo 35cm.

Onneksi meillä on aktiivinen kylä ja kylä täynnä yrittäjiä. Soitin yhdelle ja lupasi marraskuussa käydä tekemässä laatoitukset saunan puolelle kunhan valut ovat kuivuneet. Niin mukava ja yhteistyökykyinen:-)
Kattotiilien laittajakin löytyi, jos nyt näyttää siltä että ei millään ehditä ensi viikolla itse touhuta. Miehellä työreissua jne. Muurarin kanssakin on jo sovittu takan, piipun ja palomuurin tekemisestä. Onkohan yhteistyö aina näin kivutonta rakennusalalla, meitä ainakin on onnistanut:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit jättää ajatuksiasi.