perjantai 25. kesäkuuta 2010

Hellivä Juhannus

Aamulla pötköteltiin pitkään sängyssä koko perhe, loman ja Juhannuksen kunniaksi. Sitten pyöräiltiin me kaikki neljä, kolmella pyörällä lähikauppaan lämpimän tuulahduksen helliessä meitä. Pienin meistä jaksoi uutterasti toivottaa ohittaville autoille Juhannusta käden nostolla, huomasikohan kukaan...
Kotona palattiin arkeen, pihahommia löytyi taas jokaiselle, hiljaisina keskityttiin kukin tekemisiimme. Pienin teki mössöä: apiloita, hiekkaa, multaa, vettä, ainakin niitä, veljensä keskittyi muurahaisten reittien tutkimisiin, minä touhusin istutusalueiden ja kivien kanssa, vanhin meistä uurasti sepelilastien kanssa. Oli hommaa kerrakseen, meille tavanomainen Juhannus, keskellä kaiken grillattiin ja syötiin ulkona.
Olen huomannut soveltavani, kivien alle ja juurelle olen laittanut varastosta löytämääni "voimapaperia" monin kerroin taiteltuna ja sepeliä päälle useita senttejä. Sepelin ja mullan raja piti jotenkin rajata, kehittelin seipäitä aarrekasastamme, sidoin niitä narulla yhteen ja tein rajauksen. Toivon että se kohtuudella edes toimii, nyt pitää kehitellä niin halpoja ratkaisuja kuin mahdollista, Kaisla on vielä maksamatta;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit jättää ajatuksiasi.